K9

K9 Lavender Schampoo

Artikelnr: 13-30160

Lagerstatus: Slut i lager

Lavender Aloe Vera Shampoo är ett naturligt, milt, drygt och skonsamt lavendel-shampoo. Det har en lugnande effekt på hud och hårbotten och irriterar ej. Tillför näring, perfekt fuktbalans och optimerar pälskvaliteten. Det är utredande, snabbtorkande och tidsbesparande. Passar alla pälstyper och hästar både till vardag och tävling!

NOLL KARENSTID!

Ãkta lavendelolja!

Rogivande!

Naturlig frisk doft!

Gör så här: Användes som det är eller spädes upp till 1-10. Skölj med varmare vatten på fet päls och svalare på torr. För bästa resultat schamponera 2 ggr och avsluta alltid med K9 COMPETITION HORSE CONDITIONER.

Innehåll: Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certified aloe vera, D-panthenol, wheat protein, lavendelolja, konserveringsmedel, Färgpigment.

300 ml
135  :-

Detaljer

Lavender Aloe Vera Shampoo är ett naturligt, milt, drygt och skonsamt lavendel-shampoo. Det har en lugnande effekt på hud och hårbotten och irriterar ej. Tillför näring, perfekt fuktbalans och optimerar pälskvaliteten. Det är utredande, snabbtorkande och tidsbesparande. Passar alla pälstyper och hästar både till vardag och tävling! NOLL KARENSTID! Ãkta lavendelolja! Rogivande! Naturlig frisk doft! Gör så här: Användes som det är eller spädes upp till 1-10. Skölj med varmare vatten på fet päls och svalare på torr. För bästa resultat schamponera 2 ggr och avsluta alltid med K9 COMPETITION HORSE CONDITIONER. Innehåll: Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certified aloe vera, D-panthenol, wheat protein, lavendelolja, konserveringsmedel, Färgpigment. 300 ml